onsdag 24 februari 2010

Årsdag.

Idag är det på dagen ett år sedan vi satt på röntgenavdelningen och visste att Gustav hade vätska i en lunga och en knöl bakom bröstbenet.

Vi har inte firat.

Men jag tackar min äldsta och finaste vän som gifter sig idag och på så sätt gör att även denna kan bli en dag att fira. Inte för att dom valt dag efter mina önskemål förstås utan för att det var just idag för fjorton år sen dom träffades. Puss på er, Lisa och Johan. Ni är det näst bästa paret!

Och puss till Annika och Per som fyller år idag.

Och puss till Gustav för att du den 24 februari 1996 visade dig som ett streck på en sticka.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Kära rara, starka Anna! Jag försöker föreställa mig vad du går igenom just nu. Men jag klarar inte av det.Jag har förlorat min mamma i 20004/bröstcancer
, jag har tyvärr aldrigt bearbetade min sorg och skuldkänslor, för att mamma dog ensam i Ryssland. Främmande männskor begravde henne. Nu går jag i terapin, för att bearbeta många hemska traumer förutom den med min mor.Det är outhärligt svårt,,,det kändes mycket lättare när jag var utsatt för dem grymheterna.
Jag tänker på Gustav och dig varje endaste dag.
Massa varma kramar från en mamma.

Soffy sa...

Tänk så märkligt det är med tid, allt kommer igen på något konstigt sätt. Det är därför jag nog aldrig varit rädd för döden, jag tänker att livet och döden är del av samma cirkel. Vi möts och skiljs och möts.

♥Kram♥

Sandra sa...

Starka ni!
Har läst att du/ni mer och mer tänker på Gustav som frisk. Jag upplevde det som en fin känsla när det slår en att man i sorgen minns mer av det friska istället för det sjuka. Fler leenden, färre tårar.

Det är fint att läsa om allt det positiva ni hittar i vardagen och i minnen.

"Jag och Hugo" är fantastisk och Klaras blogg är en karamell :)!

♥♥♥

Camilla sa...

Jag ville bara tala om att kaninerna har hittat till oss nu. Kommer att skicka ett mail till dig och tänkte även lägga ut lite bilder på min blogg, men det blir nog i morgon. Anton är så glad och tacksam (och självklart vi också), han har även gråtit över hur snälla ni är! Kram och stort TACK!!!

Bibbi sa...

Kände jag bara ville skicka en kram idag.
~*KRAM*~

FutureHope sa...

En varm tanke.

Olle&Torie sa...

Det känns så bra för själen att läsa Annas, Klaras och Johans bloggar. Där finns så mycket kärlek och värme.
Sedan vill vi passa på att påminna alla om insamlingen till Annas familj.
Olle och Torie Gunnarsson


http://samlain.se/insamling/insamlingar/annas-andrum/

Anonym sa...

när jag läser det du skriver vill jag bara krama dig...

Anonym sa...

Så pass? Oj. Jag är bara så tacksam över att jag lärde länna Gustav. Kanske inte så mkt men vi blev iaf mkt bra vänner. TÄnker på er väldigt mkt!

Stora varma tankar fårn Linnea Lindgren <3

Cathrin sa...

Det är så konstigt att en dag som innehåller så mycket tungt och sorgligt också kan innebära saker att fira! Det är nog ganska bra att sorgliga dagar kan få ett positivt inslag också, långsiktigt iaf! Ta hand om er! Tänker mycket på er! Kram

kattis sa...

Hej Anna,vad ska man välja att
skriva när man känner så starkt
för en familj man aldrig träffat?
Jag TÄNKER på er,särskilt på Klara
som är en stark o fin tjej, att
tro på sig själv har hon fått från
Gustav,eller hur.Gustav kommer att
vara sina småsyskons personlige
skyddsängel .Läste om att Anton fått kaninerna .Nu kommer de att
vara honom till glädje .
Kram till er alla.
Katarina

Viktoria A sa...

Anna. Hela inlägget var så fint, så fint! (Är det 14 år de varit ihop, coolt! Såg deras bild på Sandros, stoooora familjen, när vi var där för att ta vår BB-bild!) och de sista två raderna gjorde att jag grät i en timme... Längtar så tills jag träffar dig och får ge dig en stor, varm kram. Du är fantastisk!