onsdag 17 februari 2010

Sjuk lillebror.

Hugo har blivit sjuk. Smart kille som väntar tills han inte kan smitta sin infektionskänsliga storebror. Han har faktiskt inte varit sjuk en enda gång sen han föddes, vad vi märkt. Nu sitter han i Johans famn med feber, lyssnar till Simon and Garfunkel och kommer alldeles snart att sova gott. I morfars famn får man somna till Bo Kaspers Orkester men det här verkar fungera precis lika bra. Sitter man med mormor blir det oftast Melissa Horn. Jag provade med Melody Gardot i bärsjalen idag och det funkade också.

Det är förresten tur att Hugo fått världens bästa morbror som man kan vända sig till om man behöver råd och stöd i livet och när man behöver skratta och prata om viktiga saker som mamma och pappa inte förstår.

 

  

  

 

14 kommentarer:

Bibbi sa...

Söta fina Anna! TACK för att du fortsätter skriva dina tankar och funderingar. Även barnens. Många, många har att lära samt förstå. Tyvärr så är ju detta något som händer allt för många.
Kom bara ihåg att det är ok att bryta i hop.
Kramar

Cece sa...

Åh vilka underbara bilder! Tänker mycket på er mitt i all sorg. Kramar om!

Mirjana sa...

Vilka roliga bilder! De måste ha diskuterat OS 2010 eller ngt sånt...;-)

FutureHope sa...

Vad gulliga. Tänker på er.

Gunilla sa...

Kloka funderingar sinsemellan. Stunder att minnas.

Jessica sa...

Underbara bilder, den övre är ju helt suverän.

Anonym sa...

vilken ljuvlig bebispojke ni har! Vilken vacker blogg, du skriver...hälsningar fr Ninna i Östergötland

Josefin sa...

Å han var ju inte ful den där morbrorn!

Åh, kanske inte speciellt smakfullt att skriva så mitt i all sorg. Men det var en spontan tanke och oavsett så känner jag oerhört med er.

Styrka!

Anna sa...

Min lillebror är väldigt snygg faktiskt så du är inte alls osmaklig;)

Singelmamman sa...

:-) Säger som Bibbi och Josefin. Tänk att få veta vad Hugo skrattar åt. Antar att morbror håller hemligheten för sig själv.

Alexandra Reichler sa...

Stora killen. (hugo alltså)

Förresten Anna. Jag antar att du har placerat Hugo i kö redan nu. Det har jag också gjort. Och det betyder ju att vi kommer vara i samma föräldragrupp! Huga och Edor blir classmates! jaaaa!!!!

Alexandra Reichler sa...

HUGO. (sorry)

Anonym sa...

Härliga bilder på brorsan och Hugo! Kram kram Ingalill

Anonym sa...

din lillebror, är han körskolelärare i umeå? om det är han jag tror att det är så kan du meddela honom att en elev han hade för nästan 5 år sedan hade en liten crush på honom.